phone-icon020-2607607 mail-icon info@taxi-amstelveen.nl

Particulier

Particulier taxivervoer tegen scherpe prijzen en met een hoog service niveau.

Particulier

Taxi Amstelveen staat voor betrouwbaar, comfortabel en veilig taxivervoer met luxe limousines. Wij vervoeren mensen uit het bedrijfsleven, ambtenaren en particulieren. Wij vervoeren u door geheel Nederland maar ook naar het buitenland.

Gaat u een avondje uit, heeft u een afspraak of wilt u naar een evenement, hotel, een internationaal station of luchthaven? Waar u ook naartoe wilt, wij halen en brengen u zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw reis. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij bieden graag net dat beetje meer. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat u comfortabel reist en bieden wij naast onze luxe taxi’s ook minibusjes voor meerdere personen. Zowel onze taxi’s als onze taxibusjes zijn voorzien van airconditioning.

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en prijzen.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en een goede en persoonlijke service staan bij ons voorop. Wij proberen dan ook altijd nét dat beetje meer te bieden. Daarnaast houden wij onze tarieven graag zo aantrekkelijk mogelijk en bovendien helder, zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent.

Ons wagenpark bestaat uit goed onderhouden luxe auto’s Mercedes voor maximaal vier personen. Daarnaast hebben wij minibusjes die meerdere personen of veel bagage zoals grote koffers en golftassen kunnen vervoeren. U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw zakelijke en particuliere taxiritten.