phone-icon020-2607607 mail-icon info@taxi-amstelveen.nl

Schiphol

Boek uw taxi van en naar Schiphol.

Schiphol of andere Luchthavens in Europa

Begin uw vliegreis ontspannen en comfortabel door u op te laten halen met onze Schiphol service. Taxi Amstelveen helpt u uiteraard met het in en uitladen van uw bagage en wij laten u voor de deur van de vertrekhal uitstappen. Wel zo gemakkelijk en een goed alternatief voor trein of eigen auto. Land u weer op Schiphol dan is ook Taxi Amstelveen weer de ideale partner om u veilig en ontspannen retour te brengen.

Vanzelfsprekend vervoeren wij u ook van en naar Rotterdam Airport, Eindhoven Airport of een andere nationale of internationale luchthaven zoals Brussel, Düsseldorf en Parijs.

Voor onze Schiphol service hanteren wij aantrekkelijke tarieven. Reist u met een groter gezelschap of met veel bagage, dan kunt u kiezen voor onze minibus. Wij adviseren u graag over de juiste keuze.

Schiphol Pickup Service

Veel van onze klanten maken gebruik van onze Schiphol pickup service. Wij ontvangen u of uw gasten bij de meetingpoint op met een naambordje.

Stap 1
U stuurt ons een mail, sms of WhatsApp met uw vluchtgegevens, indien het om een relatie van u gaat hebben wij ook zijn/haar telefoonnummer nodig. De ch U ontvangt dan z.s.m. een bevestiging van ons.

Stap 2

2 keuzes:
Pickup vanaf de meetingpoint: De chauffeur zal bij de meetingpoint staan met een naambordje en/of bedrijfslogo. Wij rekenen hier wel een toeslag voor omdat de chauffeur parkeerkosten moet betalen.
Pickup vanaf de vertrekhal: U gaat met de trappen of lift omhoog naar de vertrekhal en geeft ons door bij welke vertrekhal u staat.

taxipickupschiphol website of mail ons.